De Hollander is vervaardigd uit eiken fineer en heeft bovenop een RVS-plaat (zie foto’s). De bovenkant is voorzien van een presentatietablet met daarop een fraai vormgegeven transparante stolp. De tray, is afneembaar en de kazen in de wagen kunnen worden gekoeld in een waterdichte koelbak met koelelementen. Door de voorkant op te klappen creëert u een werkblad (zie foto’s) en neemt de wagen niet te veel ruimte in beslag. Zo heeft u alle ruimte om te werken en de kazen af te snijden. Achter de twee deurtjes kunnen alle hulpmiddelen en werktuigen worden opgeborgen die daarbij nodig zijn. Alle materialen zijn hoogwaardig en eenvoudig schoon te houden. De wagen is solide, stabiel en uniek in zijn soort.

De trolley manoeuvreert door de vier zwenkwieltjes soepel tussen de tafels door en neemt, door zijn uitgekiende ontwerp, niet teveel plek in. Doordat De Hollander ook ingezet kan worden voor andere doeleinden, bijvoorbeeld het plaatsen van flessen tijdens de digestief, is de wagen uiterst commercieel interessant.

De Hollander zal ook in uw zaak niet misstaan doordat de trolley, met een milde meerprijs, naar eigen smaak (logo, kleur etc) en gebruikswensen kan worden aangepast. De wagen kan ook met verschillende dienbladen worden geleverd zodat u optimaal gebruikt maakt van De Hollander.

Voor alle Hollanders geldt: een jaar garantie.
Zij worden geleverd met een uniek nummer